دانلود مقاله تشخيص و بررسي مقاومت آنتي بيوتيکي باکتري اشريشيا کلي o157 جدا شده از گوشت پرندگان word

چهارشنبه 14 مهر 1395
2:00
علی


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تشخيص و بررسي مقاومت آنتي بيوتيکي باکتري اشريشيا کلي o157 جدا شده از گوشت پرندگان word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تشخيص و بررسي مقاومت آنتي بيوتيکي باکتري اشريشيا کلي o157 جدا شده از گوشت پرندگان word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله تشخيص و بررسي مقاومت آنتي بيوتيکي باکتري اشريشيا کلي o157 جدا شده از گوشت پرندگان word ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تشخيص و بررسي مقاومت آنتي بيوتيکي باکتري اشريشيا کلي o157 جدا شده از گوشت پرندگان word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
سمیرا عباسی با فطرت – دانشجوی کارشناسی ارشد ، علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ازاد دامغان
مهدی کشت کار – دانش آموخته کارشناسی ارشد، علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد دامغان
راحیل فرزان – دانش آموخته کارشناسی ارشد، علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد شهرکرد

چکیده:
باوجود ارزش بالای گوشت طیور و عدم کنترل و بازرسی دقیق بر روی لاشه های ذبح شده طیور در کشتارگاه ، امکان انتقال اشریشیا کلی که یکی از عمده ترین باکتریهای ایجاد کننده فساد غذایی است، به انسان وجود دارد. این بررسی به منظور تشخیص و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت قرقاوول، کبک، اردک غاز در شهرستان های گیلان، مازندران، اصفهان و فارس، انجام شد. به ترتیب تعداد 22، 17، 25 و 36نمونه گوشت عضله سینه قرقاوول ، کبک ، اردک و غاز از شهرستان های گیلان، مازندران، اصفهان و فارس جمع آوری و سریعا به آزمایشگاه انتقال داده شد. پس کشت ، از کلنی های تیپیک که نشانگر اشریشیا کلی بودند، DNA استخراج و واکنش زنجیره ای پلیمراز برای تایید تشخیص و شناسایی گروه سرمی O157 ، استفاده شد.الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی به روش دیسک گذاری ساده مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این بررسی نشان داد که در کل 27% نمونه ها از نظر وجود اشریشیا کلی مثبت بوده اند و از بین نمونه های مثبت، 6 نمونه دارای گروه سرمی O157 بودند. بررسی نشان داد که بیشترین و کمتین فراوانی باکتری و گروه سرمی O157 به ترتیب متعلق به گوشت غذا و گوشت کبک بوده است . باکتری اشریشیا کلی جدا شده از گوشت طیور، بیشترین میزان مقاومت آنتی بیوتیکی را به سولفامتوکسازول و ونکومایسین وکمترین میزان مقاومت آنتی بیوتیکی را به جنتا مایسین و سیپروفلوکساسین، داشته است. اخلاف آماری معنی داری (0/05>P) بین میزان شیوع باکتری و گروه سرمی O157 بین گوشت غاز و کبک و هم چنین بین میزان مقاومت به انتی بیوتیک های مختلف دیده شد. پیشنهاد می شود که از روش دقیق ، سریع و بی خظر واکنش زنجیره ای پلیمر از جهت کنترل بهداشت طیور از نظر وجود پاتوژن های مثل اشریشیا کلی بهره بگیریم


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

[ بازدید : 164 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به سار پروژه است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک خرید آنتی ویروس دانلود تک آهنگ انجام پروژه متلب انجام پروژه متلب انجام پروژه های دانشجویی ثبت شرکت ثبت برند نظافت منزل در تهران پیش بینی نتایج فوتبال خرید ملک در ترکیه
بستن تبلیغات [X]