دانلود مقاله تشخيص و بررسي مقاومت آنتي بيوتيکي باکتري اشريشيا کلي o157 جدا شده از گوشت پرندگان word
دانلود مقاله تشخيص و بررسي مقاومت آنتي بيوتيکي باکتري اشريشيا کلي o157 جدا شده از گوشت پرندگان word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تشخيص و بررسي مقاومت آنتي بيوتيکي باکتري اشريشيا کلي o157 جدا شده از گوشت پرندگان word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله تشخيص و بررسي مقاومت آنتي بيوتيکي باکتري اشريشيا کلي o157 جدا شده از گوشت پرندگان word ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تشخيص و بررسي مقاومت آنتي بيوتيکي باکتري اشريشيا کلي o157 جدا شده از گوشت پرندگان word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
سمیرا عباسی با فطرت – دانشجوی کارشناسی ارشد ، علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ازاد دامغان
مهدی کشت کار – دانش آموخته کارشناسی ارشد، علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد دامغان
راحیل فرزان – دانش آموخته کارشناسی ارشد، علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد شهرکرد
چکیده:
باوجود ارزش بالای گوشت طیور و عدم کنترل و بازرسی دقیق بر روی لاشه های ذبح شده طیور در کشتارگاه ، امکان انتقال اشریشیا کلی که یکی از عمده ترین باکتریهای ایجاد کننده فساد غذایی است، به انسان وجود دارد. این بررسی به منظور تشخیص و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت قرقاوول، کبک، اردک غاز در شهرستان های گیلان، مازندران، اصفهان و فارس، انجام شد. به ترتیب تعداد 22، 17، 25 و 36نمونه گوشت عضله سینه قرقاوول ، کبک ، اردک و غاز از شهرستان های گیلان، مازندران، اصفهان و فارس جمع آوری و سریعا به آزمایشگاه انتقال داده شد. پس کشت ، از کلنی های تیپیک که نشانگر اشریشیا کلی بودند، DNA استخراج و واکنش زنجیره ای پلیمراز برای تایید تشخیص و شناسایی گروه سرمی O157 ، استفاده شد.الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی به روش دیسک گذاری ساده مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این بررسی نشان داد که در کل 27% نمونه ها از نظر وجود اشریشیا کلی مثبت بوده اند و از بین نمونه های مثبت، 6 نمونه دارای گروه سرمی O157 بودند. بررسی نشان داد که بیشترین و کمتین فراوانی باکتری و گروه سرمی O157 به ترتیب متعلق به گوشت غذا و گوشت کبک بوده است . باکتری اشریشیا کلی جدا شده از گوشت طیور، بیشترین میزان مقاومت آنتی بیوتیکی را به سولفامتوکسازول و ونکومایسین وکمترین میزان مقاومت آنتی بیوتیکی را به جنتا مایسین و سیپروفلوکساسین، داشته است. اخلاف آماری معنی داری (0/05>P) بین میزان شیوع باکتری و گروه سرمی O157 بین گوشت غاز و کبک و هم چنین بین میزان مقاومت به انتی بیوتیک های مختلف دیده شد. پیشنهاد می شود که از روش دقیق ، سریع و بی خظر واکنش زنجیره ای پلیمر از جهت کنترل بهداشت طیور از نظر وجود پاتوژن های مثل اشریشیا کلی بهره بگیریم
[ بازدید : 567 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]